Hem » TILLBEHÖR » MC Väskor » Coxa ryggsäck 5 Liter inkl vattensäck

Coxa ryggsäck 5 Liter inkl vattensäck

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
1290 kr SEK

Beskrivning

Coxa R5 är en ergonomisk multifunktionsryggsäck perfekt för löpning, längdskidåkning och mountainbike, enduro etc Ryggsäcken lämpar sig för vardagsträning såväl som för tävlingar, då den har plats för dubbla vätskesystem för totalt 3 liter vatten. Det betyder att det finns tillräckligt mycket vätskeutrymme för att du ska kunna utföra även långa pass. Med topplocksficka och en stor elastisk nätficka har du även förvaringsmöjligheter för annan viktig packning.

Det unika bärsystemet ser till att 100% av vikten bärs på höften, vilket innebär att du får en stabil och följsam ryggsäck med hög komfort. Tack vare de specialdesignade höft- och axelremmarna slipper du tryck och friktion på axlar och bröstkorg.

Hög säkerhet Coxa R5 är utrustad med 3M? reflexmaterial samt en LED-lampa på ryggen. Reflexmaterialet syns på ca 125 meters avstånd när det träffas av strålkastarljus, och LED-lampan går att ställa in på fast ljus eller blinkande. Funktionerna gör att du syns tydligt och du kan därför känna dig trygg även när du tränar utomhus under kvällstid.

Alla ryggsäcksmodeller från Coxa håller hög kvalitet och är bland de säkraste på marknaden. Med det smarta Quick Release-spännet får du enkelt av dig ryggsäcken om du exempelvis skulle fastna i något.

Läs mer

Specifikationer

Artnr: COX5L
Lagerstatus: I lager

Omdöme

 

Dela

Blogga om